Ontdek de voordelen van W. De Vries Installaties. Professionele installatie, uitgebreid onderhoud, energiezuinige oplossingen en klantgerichte service. Ervaar de gemoedsrust en comfort die onze diensten bieden.

Onze diensten

De grootste voordelen

Ontdek de voordelen van W. de Vries Installaties - professionele installatie, uitgebreid onderhoud, energiezuinige oplossingen en klantgerichte service. Ervaar de gemoedsrust en comfort die onze diensten bieden.

Kwaliteit

Wij gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit in ons werk. Je mag ervan uitgaan dat we goed werken en met jou meedenken van a tot z.

24/7 storingsdienst

Doet de boiler of ketel het niet meer? Zijn er problemen met leidingen of radiatoren? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Service

W. De Vries Installaties staat bekend om de goede service die we onze klanten bieden. Heb je vragen of wil je meer weten? Laat van je horen!

Lokale expert

Wij werken in het noorden van Friesland, maar op afspraak ook daarbuiten. Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden. Wat mogen we voor jou doen?

Heb je vragen? Bel ons!

06 30 06 10 06

FAQ

Je kunt bij ons terecht voor advies en het kopen van o.a. cv-ketels en boilers. Weten wat je nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op. 

Zeker kan dat! Check hier onze producten, of vraag naar een offerte aan via het contactformulier. Bellen kan ook: 06 30 06 10 06.

Wij zijn gevestigd in Engwierum in het noorden van Friesland, maar komen in overleg ook langs als je buiten deze regio woont.

Elke dag van de week, 24 uur per dag kun je bij ons terecht voor storingen. Heb je een storing? Neem dan direct contact op: 06 30 06 10 06.

Waarmee mogen we je helpen?